Søk i denne bloggen

mandag 14. mars 2016

Flamingogenser

Dale urban retro har mange fine oppskrifter. Jeg valgte å strikke flamingogenseren i orginale farger.  Brukte dale alpakka.  Den ble litt vid, men deilig å ha på.


4 kommentarer:

  1. Så fin genseren din ble. Jeg har nettopp fått garnet i posten. Bestilte orginalfargen, men ble overrasket over hvor blå den var. På bildet i heftet var den mer petrol eller blågrønn. Hva tenkte du? Har du strikket med anbefalt pinnenummer? Min erfaring med Dale alpakka er at jeg bør bruke et halv nr mindre.

    SvarSlett
  2. Så fin genseren din ble. Jeg har nettopp fått garnet i posten. Bestilte orginalfargen, men ble overrasket over hvor blå den var. På bildet i heftet var den mer petrol eller blågrønn. Hva tenkte du? Har du strikket med anbefalt pinnenummer? Min erfaring med Dale alpakka er at jeg bør bruke et halv nr mindre.

    SvarSlett
  3. Takk for det. Ja, fargen er kanskje litt blåere enn på bildet, men likevel fin. Ja, jeg støtter deg i å strikke med tynnere pinner. Jeg strikket small og den ble medium. Og jeg pleier å ha strikkefastheten som anbefales. Har sett at flere syns den blir litt stor etter størrelsen.

    SvarSlett